Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
www.sonko.pl
Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Wafle jaglane w czekoladzie mlecznej.
Produkt bezglutenowy.
czekolada mleczna 52% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa)
kasza jaglana 22%
ryż brązowy
mąka jaglana 5,8%
mąka kukurydziana
olej rzepakowy
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: mleko, soja
| na 100 g | na porcję (ok. 15 g) |
---|
Wartość energetyczna | 1993 kJ | 298 kJ |
Wartość energetyczna | 475 kcal | 71 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 19,4 g | 2,9 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 10,8 g | 1,6 g |
Węglowodany, w tym: | 64,9 g | 9,7 g |
- cukry | 27,5 g | 4,1 g |
Błonnik | 2,1 g | 0,3 g |
Białko | 9,1 g | 1,4 g |
Sól | 0,11 g | 0,02 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje (2 wafle) po ok. 15 g. | | |
Wymiar liczbowy: 30
Rozmiar opakowania: 30
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 2 porcje (2 wafle) po ok. 15 g.
Producent: Sonko Sp. z o.o.
Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1,
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce,
Polska
www.sonko.pl