Frupp Liofilizowany baton truskawkowy 10 g

Nowy produkt

3,59 zł

5900038003033

szt.

Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Znajdź nas na Facebooku
Liofilizowany baton truskawkowy.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.
Jednostka miaryszt.
truskawki (26%)
zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron)
trehaloza
maltodekstryna
substancja żelująca: pektyny
Nie zawiera: gluten
Może zawierać: orzechy laskowe, mleko, orzeszki ziemne, soja
w 100 gw 1 porcji (10 g)% RWS* w 1 porcji (10 g)
Wartość energetyczna1578 kJ/373 kcal158 kJ/37 kcal2%
Tłuszcz0,5 g0 g0%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g0 g0%
Węglowodany85 g8,5 g3%
w tym cukry65 g6,5 g7%
Błonnik8,2 g0,8 g-
Białko2,9 g0,3 g1%
Sól**0,03 g0 g0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję.
Zawartość polifenoli: 500 mg/100 g produktu.
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców.

Wymiar liczbowy: 10
chrupiące owoce truskawki
więcej truskawki
8% błonnika
37 kcal
Rozmiar opakowania: 10
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 1 baton (10 g) stanowi 1 porcję.

Producent: Celiko S.A.

Celiko S.A.,
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
serwis konsumenta:
serwis@celiko.com.pl

Ostatnio oglądane