Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Mascarpone. Ser śmietankowy. Produkt termizowany.
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.
śmietanka
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 1635 kJ/396 kcal |
tłuszcz | 40 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
białko | 5,1 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: polskie z natury
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl