Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Konserwa wieprzowa z surowcem drobiowym z białkiem mleka, drobno rozdrobniona, sterylizowana.
Produkt może zawierać:
seler, gluten (z
żyta),
jaja,
gorczycę,
sezam.
podgardle wieprzowe 26%
wątroba wieprzowa 18%
mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka 16%
woda
tłuszcz wieprzowy 8%
skórki wieprzowe 7%
mięso wieprzowe 6%
skrobia modyfikowana
mąka pszenna
sól
białka mleka
stabilizator: cytrynian sodu
substancja zagęszczająca: guma guar, guma tara, karagen
białko wieprzowe
emulgator: guma celulozowa
glukoza
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
białko sojowe
przyprawy
cebula 0,39%
aromaty (zawierają mleko)
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, gorczyca, żyto, sezam
Zawiera: mleko, soja, pszenica
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1214 kJ/293 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,3 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,3 g |
Wymiar liczbowy: 160
źródło białka
doskonała smarowność
premium
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Pamapol S.A.
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl